source todays world news – Sen. Rand Paul Discusses Russia on CBS – July 17, 2018 #worldnews #breakingnews #music #headlinenewsRead More

Sen. Rand Paul Discusses Russia on CBS – July 17, 2018

Read More

Duket si plazh në dimër. Temperaturat ranë ndjeshëm dhe në Shegjin fryn edhe erë, por pushuesit nuk e braktisin bregdetin.Read More

Ere dhe temperatura te uleta ne Shengjin | ABC News Albania

Read More